Uutiset


Jäsentiedote I/2015

deus @

Jäsentiedote I/2015 - Modeemi ry

Ohessa Modeemi ryn ensimmäinen tiedote vuodelle 2015.

I. Konetilan uudelleenjärjestely

Konetilassa on suoritettu uudelleenjärjestelyjä sähköjen sekä verkon suhteen. Nykyään konetilasta löytyy sähköt kahdesta eri kolmivaiheesta, joista toinen on UPS-varmistettu, ja verkko on bondattu 1Gbps CAT6 kahden eri kytkimen takana. Vikasietoisuuden pitäisi parantua merkittävästi, kunhan UPS-järjestelmään saadaan vielä hankittua akusto!

Joidenkin laitteiden sähkönsyöttö on ollut ennen remonttia vain yhden virtalähteen takana, joten verkko on ikävä kyllä jouduttu käyttämään hallitusti alhaalla muutamia kertoja remontin aikana. Enää häiriöitä ei pitäisi syntyä, elleivät TTY:ltä katkea sähköt ennen akkujen saapumista.

II. Löytö- ja ylimääräisten tavaroiden poisheitto

Kerhohuoneella on muutamia ylimääräisiä tavaroita kuten lenkkareita ja muita urheiluvaatteita. Myös vaatekaapissa vaikuttaa olevan ylimääräisiä tavaroita säilytyksessä. Kerhohuoneella suoritetaan muutaman viikon sisään uudelleenjärjestely, jonka yhteydessä kaikki tavara kannetaan ulos, ja vain tarpeellinen, säilytettävä tavara kannetaan takaisin sisälle. Haethan omasi pois, jos muistat jättäneesi jotain tärkeää klubille! Kahvikuppeja tai muuta päivittäistä tarpeistoa ei heitetä pois, mutta klubilla ei ikävä kyllä ole tarpeeksi tilaa kaikkien henkilökohtaisia vaatekaappeja varten.

III. Kerhohuoneen uudelleenjärjestely

Kerhohuoneella, kuten konehuoneessakin, suoritetaan uudelleenjärjestelyä. Kerho on saanut tähän mennessä jo sekä uuden ovilasin että äänieristyksen oven päällitilaan, joka on puolueettomien tutkimusten mukaan parantanut torkkupeittojen ja uuden television kanssa jäsenistön viihtyvyyttä merkittävästi. Kerhohuoneella suoritetaan vielä huonekalujen järjestelyä ja vihitään uusia tietokoneita jäsenistökäyttöön keväällä 2015. Jos sinulla on erityisiä toiveita uudistusta ajatellen, olethan yhteydessä #modeemi@IRCnet tai modeemi@modeemi.fi hyödyntäen. Uusia vaihtoehtoisia layouteja löytyy klubihuoneen ovesta pian A4-formaatissa, josta voit käydä äänestämässä suosikkiasi.

IV. Jäsenmaksut 2015

Kerho muistuttaa, että jatkuvan toiminnan rahoittamiseksi (saunaillat, grillaus, kerhotilojen kunnossapito) ja tasavertaisuuden vuoksi kaikkien kerhon palveluita käyttävien tulee maksaa kalenterivuosikohtainen kerhon jäsenmaksu 8e tilille FI10 2243 1800 0057 39 viestillä "Jäsenmaksu". Hallitus järjestelee vielä uusia laskutustoimintoja ja tietojärjestelmiä, mutta tällä kertaa riittää maksujen maksaminen vain maksuviestillä. Hallituksen automaatiojärjestelmä käsittelee laskut nimikohtaisesti ja kohdistaa ne oikean jäsenen tilin jatkuvuusbittiin, joka varmistaa shellin pysymisen muuna kuin /bin/falsena. Mikäli käytät backup-palveluita, muistathan maksaa myös backuppisi viestillä "Backup".

V. Paitatilaus

Joulupukilla oli aika kova kiire, eikä hän kerennyt jakamaan ennen joulua viime vuoden paitatilauksen paitoja. Paidat ovat kuitenkin pian saatavilla, ja tulemme olemaan yhteydessä melko luotettavia kanavia pitkin paitojen postituksesta ja maksamisesta. Pysythän kuulolla!

VI. Uuden hallituksen kokoonpano

Vuoden 2015 hallituksessa päivittäistä toimintaa pyörittävät

Nina-Maria Kuisma - puheenjohtaja Aleksi Häkli - sihteeri Jussi Peltola - rahastonhoitaja Ossi Hakkarainen - ATK-sankari Janne Peltonen - varsinainen varajäsen